Byggeledelse

Arkitekturprosjektering

Planlegger du et byggeprosjekt kan vi bistå med teknisk tegning / byggetegninger og arkitekturprosjektering til byggesøknaden i forbindelse med tiltaket. 

Byggeledelse

Byggeledelse er samlebetegnelse for de viktige arbeidsoppgavene til en byggeleder og/eller prosjektleder i et byggeprosjekt. Vi har lang erfaring med både prosjektering og prosjekt- og byggeledelse av små og mellomstore byggeprosjekter. Når mer enn ett firma er involvert i et prosjekt, kan det være greit å ha en prosjektleder/byggeleder.

Byggesøknad

Har du planer om å bygge et tilbygg, påbygg, bolig, fritidsbolig eller et lite næringsbygg? Trenger du søknadshjelp for ditt tiltak, så får du en komplett utarbeidet byggesøknad hos oss.

Trenger du bistand ved bygge- / vedlikeholdsprosjekter eller reklamasjon og skader?

Vi kan bistå med bygningstekniske løsninger og spørsmål om slike arbeider ved planlegging, prosjektering eller utførelsesforhold i de fleste prosjekter, samt hvordan man skal gå fram når det kommer til reklamasjon og skader.

Har du behov for
våre tjenester?

Se vår prisliste!

Prisene på våre arbeidsoppdrag er naturlig nok avhengig av arbeidsmengden og vil variere med størrelsen på oppdraget. Dermed må prisen på de tjenestene som ikke er spesifisert regnes ut i hvert enkelt tilfelle. Du kan sende oss en forespørsel, så får du et pristilbud tilbake. Alle oppgitte priser er inkludert mva. Vi har rimelige og konkurransedyktige priser på alle våre tjenester.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle