TAKSTtjenester AS

Om oss

Om oss

Takstmann / bygningsingeniør Viggo Iversby har bred og lang arbeidserfaring fra bygge-bransjen, ca 30 år. Først praktisk erfaring som håndverker / bas, så prosjektingeniør, prosjektleder og deretter daglig leder for et byggefirma innen utførelse av totalprosjekter.

Erfaring med byggesøknader og byggetegninger / teknisk tegning / arkitekturprosjektering har vært en del av den tidligere jobben som daglig leder / prosjektingeniør.
 
Ingeniørutdanningen er gjennomført ved Høgskolen i Østfold, avdeling for byggfag. Takstutdanningen er foretatt i regi av NITO takst – for boligsalgsrapport, tilstandsrapport og verditakst.
 
I takseringsoppdrag følger vi Norsk takst sine etiske retningslinjer og er uavhengig uten bindinger til andre aktører i bransjen. Bedriften bruker også et bedriftstilpasset kvalitetssikringssystem som er aktivt i bruk i det daglige arbeid. Systemet har hovedrevisjon en gang årlig, og detalj-revideres ellers ved behov.
 
TAKSTtjenester AS v/ Viggo Iversby er utdannet hos, og godkjent medlem av Norsk takst.
 

TAKSTtjenester AS v/Viggo Iversby har sentral godkjenning hos Direktoratet for Byggkvalitet (DIBK) med ansvarsrett for:

 

– Ansvarlig søker (byggesøknad) alle typer tiltak – tiltaksklasse 1
– Prosjektering av arkitekur – tiltaksklasse 1

 

Om oss TAKSTtjenester AS

Har du behov for våre tjenester?

Vi ønsker å hjelpe deg!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle