Tilstandsanalyse med rapport

Planlegger du å restaurere en bolig, eller står du foran en stor vedlikeholds jobb på din bygning / boligeiendom / fritidseiendom? Da kan en teknisk tilstandsanalyse med rapport, med vekt på vedlikehold være en gunstig investering. En slik tilstandsanalyse er en detaljert undersøkelse av den tekniske og vedlikeholdsmessige tilstanden et bygg befinner seg i på befaringstidspunktet.
 
Takstingeniøren foretar en grundig gjennomgang av eiendommen etter en standardisert kontrolliste og utarbeider deretter en tilstandsrapport basert på resultatet av befaringen. Vi kan utføre en tilstandsanalyse på ditt vedlikeholds-/restaureringsprosjekt. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende pris.
 
Rapporten er en tilstandsbeskrivelse utført i henhold til Norsk Takst sitt regelverk, og beskriver avvik fra bestemte referansenivåer. Referansenivå kan være byggeforskriftene og/eller forventninger om tilstand etter elde/slitasje. Tilstanden på bygningsdeler blir gradert i tilstandsgrader (TG) etter «nivå 1» i NS 3424 (Norsk standard). Nivå 1 vil si at befaringen er basert på kun visuelle observasjoner uten inngrep i byggverket, eventuelt supplert med enkle målinger.
 
For å angi grader av tilstandsvekkelse, angir NS 3424 at følgende tilstandsgrader (TG) skal benyttes:
TG-0: ingen symptomer
TG-1: svake symptomer
TG-2: middels kraftige symptomer
TG-3: kraftige symptomer
TG-IU: ikke undersøkt
 
Ønsker du et kostnadsoverslag over anbefalte eller nødvendige oppgraderingsarbeider / vedlikeholdsarbeider, kan dette bestilles som et tillegg til rapporten. Tilstandsrapporten kan også utvides med en verditakst.

Har du behov for våre tjenester?

Vi ønsker å hjelpe deg!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle