Verditakst

En verditakst av din bolig / fritidsbolig vil gi deg en vurdering av markedsverdien på den aktuelle eiendommen på befaringstidspunktet. Denne takstformen er en enkel gjennomgang av boligen der hovedformålet er å finne verdien.
 
Særlig er det boligens / fritidsboligens størrelse, standard og beliggenhet som tas i betraktning ved vurdering av den enkelte eiendom. Tidligere var dette den mest benyttede takstformen ved kjøp/salg av bolig, men den praksisen resulterte i mye klagesaker.
 
Verditaksten er velegnet til bruk for banker / låneinstitusjoner når man skal belåne / refinansiere med pant i eiendommen, eller ved behov for verdisetting i delingssaker som skilsmisse- / arveoppgjør eller liknende saker. Denne taksttypen kan også brukes ved oppgradering av forsikringsavtalen når boligen øker i verdi etter utførte endringer som ombygging, tilbygg, påbygg, bruksendring osv. Trenger du en slik takst så ta kontakt med oss, og vi hjelper deg med det.
 
En verditakst vil imidlertid ikke alltid avdekke feil og mangler ved boligen. Skal du selge et bolighus anbefales imidlertid alltid en boligsalgsrapport eller tilstandsrapport for bolig siden dette også er en teknisk tilstandsanalyse med vekt på salgsforhold.

Har du behov for våre tjenester?

Vi ønsker å hjelpe deg!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle